Yoghurt med rabarber

Jeg er fan af rabarber. Her er en smipel måde at lave en lækker morgenmad bestående af yoghurt med rabarberkompot. Den passer også helt perfekt til brunchbordet med knasende müsli.

IngredienserTil 5 person(er)

  • Rabarber300 g
  • Vanilje1 stang
  • Vand 3 dl
  • Sukker300 g
  • Yoghurt naturel5 dl

Fremgangsmåde

  1. Rens rabarberne og skær dem i chunks.
  2. Flæk vaniljastangen og tag kornene ud.
  3. Kog en lage af sukker, vand, vaniljekorn og stænger.
  4. Kog rabarberne ad to omgange. De skal have omkring 4 minutter, hvorefter de tages op med en hulske og næste portion kommes i.
  5. Lad rabarberne køle af, fordel den i 5 glas og kom ca. 1 dl yoghurt i hver glas. Pynt med lidt af den lyserøde sukkerlage.

TIP 1: For at give yoghurten lidt kans kan der toppes med hjemmelavet müsli.

TIP 2: Gem sukkerlagen til fx pandekager, rabarberkys eller lignende.

Vidste du at du kan komme med Mad Kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger