Ymerdrys med ingefær

Ymerdrys er lig en hulens masse barndomsminder. Jeg har faktisk ikke prøvet at lave det selv. Forleden havde jeg så en del rugbrød tilbage som havde sidste holdbarhedsdag, hvorefter jeg tænkte at ymerdrys med ingefær var oplagt at lave. Det smager virkelig godt og man får en helt anden oplevelse af crunchyness sammenlignet med købeversionen.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Rugbrød uden skorpeca 150 g
  • Brun farin2 1/2 spsk
  • Stødt ingefær1/2 tsk

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom rygbrød uden skorper i en minihakker sammen med brun farin og ingefær. Blend til det har en ønskede konsistens.
  3. Fordel det på bagepapir og bag det i 15 minuter. Rør gerne i det hver 5. minut så det ikke brander på.
  4. Server med ymer eller skyr sammen med fx vindruer og den lækre ymerdrys.
Tags:, , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger