Ingefærsvin er en super nem hverdagsret der ikke tager mere end en halv time at bikse sammen. Egenligt er det der tager mest tid, at snitte grøntsagerne. Jeg elsker smagen af ingefæren, de sprøde løg, bløde kantareller og søde oystersauce.

IngredienserTil 2 person(er)
- Skinkekød i tern500 g
- Forårsløg1 bundt
- Løg2 stk
- Hvidløg4 stk
- Ingefær80-100 g
- Kantareller200 g
- Oystersauce 1 dl
- Vand1 dl
- Solsikkeolie2 spsk
- Evt. citronsaft, salt og peber
TilbehørTil 2 person(er)
- Ris
Fremgangsmåde
- Hak alle løgene, riv ingefæren, rens svampene og kog risene efter anvisningen.
- Kom olien i en wok og varm det godt op.
- Svits kødet sammen med ingefær, hvidløg og de almindelige løg.
- Når kødet er bunet på alle sider tilføjes forårsløg, svampe, oystersauce og vand.
- Kog op og smag evt. til med citronsaft, salt og peber.