Wok med oksekød og broccoli

Mine aftner er ofte ret travle med træning, skole eller vennebesøg. På trods af den lidt travle hverdag prøver jeg ikke at gå på kompromis med det mad jeg indtager. F.eks. elsker jeg denne wok med oksekød og broccoli, som kan laves til flere dage.

IngredienserTil 3 person(er)

  • Oksekød i tern/strimler300 g
  • Soya1 dl
  • Østerssauce6 spsk
  • Ingefær1 gange 4 cm
  • Sesamolie6 spsk
  • Forårsløg4 stk
  • Rød peber1 stk
  • Champignon250 g
  • Broccoli1 stk

Fremgangsmåde

  1. Kom okeskødet i en pose og kom soya, østerssauce, ingefær og sesamolie heri. Masser marinaden ind i kødet og kom det på køl i en halv times tid.
  2. Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker.
  3. Varm en wok op så den er glohed. Tag oksekødet op af posen uden at få for meget at marinaden med. Lyn-steg kødet og tilsæt derefter alle grønsagerne og resten af marinaden.
  4. Lav dit tilbehør, f.eks. risnudler, ris, eller spidskål (hvis du ikke vil have kuldhydrater).
  5. Læg dit tilbehør på en tallerken og hæld oksekødswokken over, ooooog spis!
Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger