Wok med kylling og oystersauce

Jeg er fan af nemme hverdagsretter der er sunde og hurtige at laver. Derfor står den på wokretter en til to gange om ugen herhjemme. Chop, svist og kog - that's it! En af mine favoritter er wok med kylling og oystersauce. Denne er en variant med masser af ingefær og svampe. YUM!

IngredienserTil 2-3 person(er)

  • Kylling i strimler350 g
  • Forårsløg3 stk
  • Hvidløg3 stk
  • Ingefær80 g
  • Svampe400 g
  • Rød peber1 stk
  • Oystersauce1 dl
  • Vand1 dl
  • Solsikkeolie til stegning
  • Nudler eller ris

Fremgangsmåde

  1. Snit forårsløg, rød peber og svampe. Riv hvidløg og ingefær på et lille rivejern.
  2. Kog ris eller nudler efter anvisningen på pakken.
  3. I mens varmes olien op i en wok.
  4. Svits kyllingen sammen med ingefær, forårsløg og hvidløg.
  5. Tilsæt rød peber og svampe og svits kort. Kom outsersauce og vand i og lad det koge op. Smag evt. til med saltog peber. Jeg synes dog den var perfekt som den var.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger