Trøffelpizza

Den lokale pizzamand har min yndlings pizza med revet trøffel på pizzaen. Men det er lidt dyrt i længden så nu laver jeg den selv!

Pizza dejTil 2 person(er)

  • Pizzamel500 g
  • Gær35 g
  • Olie1,5 spsk
  • Salt1,5 tsk
  • Vand3-3,5 dl

ToppingTil 2 person(er)

  • Rucola2 håndfuld
  • Parmaskinke100 g
  • Tomatsauce4-5 spsk
  • Parmesan ost50 g
  • Trøffel olie2-3 tsk
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt den til den er glat og smidig. Lad dejen hæve i 30 min.
  2. Del dejen til 2, form den som en kugle og lad den efterhæve i 30min til dobbelt størrelse.
  3. Rul dejen, kom tomatsauce på toppen og bage den i 10-12 min. i en forvarmet ovn på 200 grader.
  4. Kom parmaskinde, rucola, revet parmesan ost og trøffel olie på toppen. Smag til med salt og peber.

Tips: Trøffel olie kan bl.a. købes hos Netto i små metal kander. Du kan også rive lidt friske trøffler på pizzaen i stedet for trøffel olie.

Se andre pizzaopskrifter her:
Fuldkornspizza med hytteost, rucola og røget laks
Sprød fuldkornspizza
Paleo pizza
Proteinpizza med “Spicy meatballs”
Spinatpizza
Bacon Pizza
Pizza med kantareller, pancetta og cheddar
Blomkålspizza med chorizo
Frokost calzone

Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger