Dagen derpå!! Håber alle har haft en skøn nytårsaften :) Jeg er nok ikke den eneste der har lidt ondt af mig selv og hungrer efter en greasy tømmermændspizza. Her har i opskriften :)

DejTil 2 person(er)
- Gær7 g
- Lunkent vand2 dl
- Olie1 spsk
- Salt1 tsk
- Fuldkornsdurummel250 g
- Tipo 00100 g
FyldTil 2 person(er)
- Tomatsauce6 spsk
- Hakket oksekød250 g
- Hvidløg1 fed
- Salt og peber
- Mozzarella2 stk
- Æg2 stk
- Basilikum1 håndfuld
DressingTil 2 person(er)
- Fromage frais2 spsk
- Hvidløg1/2 fed
- Basilikum1 håndfuld
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Smulr gæren i vandet og rør til det er opløst.
- Kom olie og salt i, rør og tilsæt melen.
- Æld dejen og sæt den til hævning et lunt sted i en halv times tid.
- Imens mikses et fed finthakket hvidløg med oksekød og lidt salt og peber. Lad det hvile på køl til det skal på pizzaen.
- Blend også alle ingredienserne til dressingen så den er færdig.
- Tænd ovnen så højt den kan. Min bliver 275 grader. Sørg for at have to bradepander (sat ovenpå hinanden) inde i ovnen, så de bliver varme.
- Del dejen i to og rul dem ud på hver sit stykke bagepapir.
- Kom tre spsk. tomatsauce på hver pizza og fordel oksekød og mozzarellaen i små stykker.
- Træk den ene pizza over på de varme bageplader og slå et æg ud i miden af den.
- Bag i ovnen i 8-10 minutter.
- Kom den anden pizza i ovnen og pynt den anden med basilikum og dressing.
- Nyd på bedste vis med benene oppe og en god film i fjeren.