Greasy tømmermændspizza med oksekød, æg og dressing

Dagen derpå!! Håber alle har haft en skøn nytårsaften :) Jeg er nok ikke den eneste der har lidt ondt af mig selv og hungrer efter en greasy tømmermændspizza. Her har i opskriften :)

DejTil 2 person(er)

  • Gær7 g
  • Lunkent vand2 dl
  • Olie1 spsk
  • Salt1 tsk
  • Fuldkornsdurummel250 g
  • Tipo 00100 g

FyldTil 2 person(er)

  • Tomatsauce6 spsk
  • Hakket oksekød250 g
  • Hvidløg1 fed
  • Salt og peber
  • Mozzarella2 stk
  • Æg2 stk
  • Basilikum1 håndfuld

DressingTil 2 person(er)

  • Fromage frais2 spsk
  • Hvidløg1/2 fed
  • Basilikum1 håndfuld
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Smulr gæren i vandet og rør til det er opløst.
  2. Kom olie og salt i, rør og tilsæt melen.
  3. Æld dejen og sæt den til hævning et lunt sted i en halv times tid.
  4. Imens mikses et fed finthakket hvidløg med oksekød og lidt salt og peber. Lad det hvile på køl til det skal på pizzaen.
  5. Blend også alle ingredienserne til dressingen så den er færdig.
  6. Tænd ovnen så højt den kan. Min bliver 275 grader. Sørg for at have to bradepander (sat ovenpå hinanden) inde i ovnen, så de bliver varme.
  7. Del dejen i to og rul dem ud på hver sit stykke bagepapir.
  8. Kom tre spsk. tomatsauce på hver pizza og fordel oksekød og mozzarellaen i små stykker.
  9. Træk den ene pizza over på de varme bageplader og slå et æg ud i miden af den.
  10. Bag i ovnen i 8-10 minutter.
  11. Kom den anden pizza i ovnen og pynt den anden med basilikum og dressing.
  12. Nyd på bedste vis med benene oppe og en god film i fjeren.
Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger