Tomatfyldt squash med parma og spinat

Her er en super nem idé til aftensmaden, uden man skal bruge en krig på at lave den. Jeg elsker squash og bruger det faktisk næsten i alt hvad jeg laver. Her er den så bagt med lækkert tomat/spinatfyld, og toppet med parmaskinke og parmesan.

IngredienserTil 1 person(er)

  • Squash1 stk
  • Olie til stegning
  • Hvidløg1 stk
  • Store tomater2 stk
  • Spinat1 håndfuld
  • Balsamico1 spsk
  • Persille1 håndfuld
  • Salt og peber
  • Parmeskinke2 skiver
  • Parmesan til topping

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 170 grader.
  2. Del squashen i to og udhul den med en ske.
  3. Hak hvidløg, tomater, spinat og squashindmaden fint.
  4. Svits hvidløget i lidt olie på en pande. Tilsæt herefter tomater, spinat og det resterende squash og svits videre.
  5. Tilsæt balsamico og lad det koge ind i ca. 10-15 minutter.
  6. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.
  7. Smør et ildfast fad, og kom de halve squash heri. Fordel fyldet imellem de to squash så der kommer top på. Er der noget fyld tilbage kan det gemmes og serveres sammen med squashen til sidst.
  8. Kom de to stykker parmaskinke over hver squash, som et låg og riv lidt parmesan over.
  9. Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  10. Server evt. med det resterende fyld.
Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger