Tiramisu er virkelig en af mine yndligsdesserter. I sidste weekend havde vi gæster og jeg besluttede mig for at lave en tiramisu is, som blev serveret i fine portionsglas. Den gik rent ind. Opskriften er inspireret af ???? bog ????.

IngredienserTil 8 person(er)
- Philadelphia200 g
- Æggeblommer 3 stk
- Sukker2 dl
- Vaniljesukker1 tsk
- Fløde3 dl
- Æggehvider3 stk
- Stærk kaffe 1 1/2 dl
- Marsala vin3/4 dl
- Ladyfingers24 stk
- God kakao
- Evt. mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Pisk Philadelphia, æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig masse.
- Pisk fløden så det laver bløde toppe i en anden skål.
- I en tredje skål piskes æggehviderne stive.
- Vend fløden i oste massen og vend derefter æggehviderne forsigtigt i.
- Bland kaffe og Masala og del alle ladyfingers i to med kniv.
- Stil 8 portionsglas op på række og placer lidt af is massen i bunden. Dyp ladyfingers i kaffen og kom dem ned i glasene. Gentag med ladyfingers og is indtil glasene er fyldt. Det passede med tre lag ladyfingers i mine glas som er ca. 4 cm. i diameter og 10 cm. i højden.
- Kom film over glasene og stil dem i fryseren i minimum 4-5 timer.
- Isen tages ud ca. 15 minutter før den skal serveres. Pynt med kakao og evt. revet 70% chokolade.