Sunde madpandekager

Er du også gået på nytårskur og mangler inspiration til lækre retter med mindre kalorier eller de rigtige ingredienser? Her er mit bud på netop dette; sunde madpandekager, som også smager virkelig godt!

MadpandekagerTil 4 personer person(er)

  • Rismel125 g
  • Majsmel125 g
  • Æg3 stk
  • Salt1,5 tsk
  • Rismælkefter behov
  • Kokosolietil stegning

Kød og grøntsagerTil 4 personer person(er)

  • Kyllingebryst2 stk
  • Spidskål200 g
  • Peberfrugt1 stk
  • Porrer1 stk
  • Ingefær15 g
  • Hvidløg2 fed
  • Soya sauce3-4 spsk
  • Olivenolie2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne sammen til madpandekagerne. Tilsæt rismælk, eller almindelig mælk, indtil dejen bliver helt flydende. Lad den hvile i 15-20 minutter.
  2. Skær kyllingebrysterne i små stykker og kom det i en skål. Hak ingefær og hvidløg fint og kom den i skålen, sammen med olivenolie og soya også. Lad det hele ligge i ca. 20 minutter.
  3. Skær alle grøntsagerne i fine skiver og rist dem på en pande indtil de falder lidt sammen.
  4. Steg nu pandekagerne på en pande med kokosolie.
  5. Steg kyllingen på en anden pande imens du laver pandekagerne.
  6. Læg en pandekage på en tallerken og læg kylling og grøntsager på midten, rul det sammen som en pandekage, og nyd!

TIP: Det er super lækkert at lave hjemmelavet guacamole til denne ret.

 

Inspiration til flere madpandekager:

Boghvedepandekager med spinat

Madpandekager

Protein pandekager

Tags:, , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger