Er du også gået på nytårskur og mangler inspiration til lækre retter med mindre kalorier eller de rigtige ingredienser? Her er mit bud på netop dette; sunde madpandekager, som også smager virkelig godt!

MadpandekagerTil 4 personer person(er)
- Rismel125 g
- Majsmel125 g
- Æg3 stk
- Salt1,5 tsk
- Rismælkefter behov
- Kokosolietil stegning
Kød og grøntsagerTil 4 personer person(er)
- Kyllingebryst2 stk
- Spidskål200 g
- Peberfrugt1 stk
- Porrer1 stk
- Ingefær15 g
- Hvidløg2 fed
- Soya sauce3-4 spsk
- Olivenolie2 spsk
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne sammen til madpandekagerne. Tilsæt rismælk, eller almindelig mælk, indtil dejen bliver helt flydende. Lad den hvile i 15-20 minutter.
- Skær kyllingebrysterne i små stykker og kom det i en skål. Hak ingefær og hvidløg fint og kom den i skålen, sammen med olivenolie og soya også. Lad det hele ligge i ca. 20 minutter.
- Skær alle grøntsagerne i fine skiver og rist dem på en pande indtil de falder lidt sammen.
- Steg nu pandekagerne på en pande med kokosolie.
- Steg kyllingen på en anden pande imens du laver pandekagerne.
- Læg en pandekage på en tallerken og læg kylling og grøntsager på midten, rul det sammen som en pandekage, og nyd!
TIP: Det er super lækkert at lave hjemmelavet guacamole til denne ret.
Inspiration til flere madpandekager:
Tags:madpandekager, paleo, sund opskrift, sunde madpandekager, sundt mad