Squashruller med avocado- og artiskokcreme

Jeg lavede disse lækre squashruller til min familie, som var inviteret til den helt store brunch for nogle uger siden. De var et kæmpe hit. Forestiller mig at man nemt også kunne bruge dem som en lille forret eller til tapasbordet.

IngredienserTil 9 person(er)

  • Squash 1-2 stk
  • Artiskokhjerter1 dåse
  • Avocado1 stk
  • Mandler1 lille håndfuld
  • Persille1 håndfuld
  • Hvidløg1 stk
  • Citronskal og saft1 stk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær squashen i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Spred dem ud på køkkenrulle og drys salt over. Lad dem ligge mens du tilbereder fyldet så vandet kan trække ud.
  2. Blend avocado, artiskokhjerter, persille, mandler og hvidløg. Smag til med citronskal, saft og salt og peber.
  3. Grill squash strimlerne på en grillpande med lidt olie. Smør herefter lidt avocado/artiskokcreme på strimlerne og rul dem sammen. Stil dem på højkant og server.

Mængden er lidt svær at vurdere, da squash kan have meget forskellige størrelser. Hvis der skulle være lidt avocado/artiskokcreme tilbage er det godt på en sandwich eller som dip til gulerødder. :)

Tags:, , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger