Sprøde Chokolade Småkager

De her smager simpelthen så godt, og de kunne ikke være nemmere at lave!

Til 5-6 stk. person(er)

  • Smør 1 spsk
  • Kokosolie1 spsk
  • Ren kakao (f.eks. Valrhona)1 spsk
  • Mørk chokolade25 g
  • Vanilje1 tsk
  • Cornflakesca. 1 kop

Fremgangsmåde

  1. Smelt i en gryde det der kan smeltes.
  2. Tag gryden af kogepladen, og tilsæt det tørre. Pisk indtil alle klumper er væk.
  3. Tilsæt dit cornflakes og sørg for, at det bliver godt smadret ind i den lækre chokolademasse.
    Det kan godt være, at du skal bruge mere end en kop, eller lidt mindre. Bare at det er godt smadret ind i chokolade ;)
  4. Fordel massen i 5-6 cupcake forme og stil på køl i en halv time til en time.
    Et voila!

De her hurtige og super nemme småkager er perfekte til picnic kurven, til kaffen, som dessert efter frokost eller bare til at spise med det samme!

Jeg har brugt 80% chokolade da jeg godt kan lide at det er lidt bittert, hvis du ikke bryder dig om det mørke chokolade kan du sagtens bruge noget mildere eller mælkechokolade.

TIP: I stedet for cornflakes, kan du bruge f.eks. nødder, knust kiks, frø.

Vidste du at du kan komme med Mad Kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger