Jeg må indrømme det! Jeg elsker risotto! Her er opskriften på en lækker spinat og svampe risotto som kan serveres med lækker sprødstegt kylling.

IngredienserTil 8 person(er)
- Skalotteløg2 stk
- Hvidløg2 stk
- Olivenolie2 spsk
- Smør2 spsk
- Hvidvin4 dl
- Risottoris600 g
- God hønsebouillon2 l
- Blandede svampe600 g
- Frisk babyspinat200 g
- Persille2 bundter
- Salt og peber
- Parmesan
Fremgangsmåde
- Snit løg og hvidløg og steg det gennemsigtigt i en gryde med smør og olie.
- Svits risene med et par minutter og kom hvidvinen på. Det skal kog ing så der næsten ikke er mere tilbage.
- Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad det koge næsten væk hver gang.
- Imens du holder øje med risene (tilføjer bouillon og rør) kan du snitte dine svampe og skylle spinaten grundigt.
- Svampne steges på en pande med lidt smør og olie.
- Når al bouillonen er kommet ned til risene og der ca. er gået 20-25 minutter skal spinaten vendes i.
- Når svampene er færdige vendes de med persillen og tilsidst risene.
- Smag til med salt og peber og server straks.
TIP: En risotto kræver en del opmærksomhed så derfor er det en super god ide med kød som kan tilberedes i ovnen. Her har jeg serveret kyllinglår til.
Tags:lækker risotto, opskrift, risotto med kylling, risotto med spinat, risotto med svampe, risotto opskrift, spinatrisotto, svamperisotto