Spinat og svampe risotto

Jeg må indrømme det! Jeg elsker risotto! Her er opskriften på en lækker spinat og svampe risotto som kan serveres med lækker sprødstegt kylling.

IngredienserTil 8 person(er)

  • Skalotteløg2 stk
  • Hvidløg2 stk
  • Olivenolie2 spsk
  • Smør2 spsk
  • Hvidvin4 dl
  • Risottoris600 g
  • God hønsebouillon2 l
  • Blandede svampe600 g
  • Frisk babyspinat200 g
  • Persille2 bundter
  • Salt og peber
  • Parmesan

Fremgangsmåde

  1. Snit løg og hvidløg og steg det gennemsigtigt i en gryde med smør og olie.
  2. Svits risene med et par minutter og kom hvidvinen på. Det skal kog ing så der næsten ikke er mere tilbage.
  3. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad det koge næsten væk hver gang.
  4. Imens du holder øje med risene (tilføjer bouillon og rør) kan du snitte dine svampe og skylle spinaten grundigt.
  5. Svampne steges på en pande med lidt smør og olie.
  6. Når al bouillonen er kommet ned til risene og der ca. er gået 20-25 minutter skal spinaten vendes i.
  7. Når svampene er færdige vendes de med persillen og tilsidst risene.
  8. Smag til med salt og peber og server straks.

TIP: En risotto kræver en del opmærksomhed så derfor er det en super god ide med kød som kan tilberedes i ovnen. Her har jeg serveret kyllinglår til.

Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger