Spidskålssalat med pomelo og feta

Denne salat syner måske en smule bleg, men jeg lover der er både saft og kraft i den!

IngredienserTil 4 person(er)

  • Pomelo1 stk
  • Spidskål1 stk
  • Perlebyg150 g
  • Hyldeblomsteddike (har købt min i Kvickly)2 spsk
  • Ekstra jomfru olivenolie2 spsk
  • Frisk chili, befriet for kerner1 stk
  • Purløg1 bundt
  • Feta100 g
  • Evt. rugbrød

Fremgangsmåde

  1. Kog perlebyggen i letsaltet vand i ca. 25 minutter (kig lige efter på din pakke).
  2. Skræl pomeloen og befri den fra alle gennemsigtige og hvide hinder - de er bitre og smager ikke godt.
  3. Bræk den i mundrette stykker og kom den i en stor skål sammen med fintsnittet spidskål. Jeg snittede den på et mandolinjern - men pas på fingrene! Jeg snakker af bitter erfaring :D
  4. Pisk eddike sammen med olie, salt, peber og den finthakkede chili til en vinaigrette.
  5. Hæld den over spidskål og pomelo, og vend det hele med den afkølede perlebyg.
  6. Drys til sidst med purløg og feta.
  7. Server evt. med et stykke rugbrød. Lækkert og sundt!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger