Denne salat syner måske en smule bleg, men jeg lover der er både saft og kraft i den!

IngredienserTil 4 person(er)
- Pomelo1 stk
- Spidskål1 stk
- Perlebyg150 g
- Hyldeblomsteddike (har købt min i Kvickly)2 spsk
- Ekstra jomfru olivenolie2 spsk
- Frisk chili, befriet for kerner1 stk
- Purløg1 bundt
- Feta100 g
- Evt. rugbrød
Fremgangsmåde
- Kog perlebyggen i letsaltet vand i ca. 25 minutter (kig lige efter på din pakke).
- Skræl pomeloen og befri den fra alle gennemsigtige og hvide hinder - de er bitre og smager ikke godt.
- Bræk den i mundrette stykker og kom den i en stor skål sammen med fintsnittet spidskål. Jeg snittede den på et mandolinjern - men pas på fingrene! Jeg snakker af bitter erfaring :D
- Pisk eddike sammen med olie, salt, peber og den finthakkede chili til en vinaigrette.
- Hæld den over spidskål og pomelo, og vend det hele med den afkølede perlebyg.
- Drys til sidst med purløg og feta.
- Server evt. med et stykke rugbrød. Lækkert og sundt!