Spidskål med parmesan

Kål kan få skrækken frem hos mange, ikke mindst fordi man prutter af det. Men min bonusinfo til jer er, at jo mere kål du spiser jo mindre prutter du. :D Så op på kål-hesten og sæt igang!

IngredienserTil 4 person(er)

  • Grøntsagsbouillon1-1 1/2 dl dl
  • Smør25 g
  • Spidskål1 stk
  • Parmesan25 g
  • Rasp2 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader og skær kålen i kvarte, og blancher den i kogende, letsaltet vand et par minutter.
  2. Afdryp kålen og læg den i et smurt ovnfast fad og drys med salt og peber.
  3. Hæld lidt bouillon ved kålen, kom smørklatter over og drys rasp og ost på kålen.
  4. Bag den mør i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger