Spidskål-edamame salat

Denne spidskål-edamame salat er i den grad inspireret af den klassiske broccolisalat. Salaten opstod da der ikke var broccoli i butikken, så vi skulle tænke kreativt på stående fod. Dette er hvad der kom ud af det og det smager møg godt!

SalatTil 5 person(er)

  • Spidskål3/4 stk
  • Edamamebønner (uden skræl)400 g
  • Bacon i tern200 g
  • Rødløg1 stk
  • Solsikkekernerca. 1 dl

DressingTil 5 person(er)

  • Mayonnaise 5 spsk
  • Creme fraiche2 spsk
  • Balsamico2 spsk
  • Sukker1-2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Snit spidskålen helt tyndt og løget fint.
  2. Steg baconen sprød på en pande.
  3. Hæld kogene vand og lidt salt over de frosne bønner. Lad det stå et minut og si vandet fra.
  4. Bland alle ingredienserne til dressingen.
  5. Miks det hele i en stor skål og drys med solsikkekerner.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger