Denne spidskål-edamame salat er i den grad inspireret af den klassiske broccolisalat. Salaten opstod da der ikke var broccoli i butikken, så vi skulle tænke kreativt på stående fod. Dette er hvad der kom ud af det og det smager møg godt!

SalatTil 5 person(er)
- Spidskål3/4 stk
- Edamamebønner (uden skræl)400 g
- Bacon i tern200 g
- Rødløg1 stk
- Solsikkekernerca. 1 dl
DressingTil 5 person(er)
- Mayonnaise 5 spsk
- Creme fraiche2 spsk
- Balsamico2 spsk
- Sukker1-2 spsk
Fremgangsmåde
- Snit spidskålen helt tyndt og løget fint.
- Steg baconen sprød på en pande.
- Hæld kogene vand og lidt salt over de frosne bønner. Lad det stå et minut og si vandet fra.
- Bland alle ingredienserne til dressingen.
- Miks det hele i en stor skål og drys med solsikkekerner.
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:broccolisalat, broccolisalat dressing, brocolisalat, edamame salat, salat med bacon, salat med edamamebønner, salat med soyabønner, salat med spidskål, soyabønne salat, spidskålssalat