Forår og ramsløg går hånd i hånd. Derfor har jeg lavet denne super nemme gang spaghetti med ramsløgpesto.

IngredienserTil 1 person(er)
- Spaghetti100 g
- Svampe100 g
- Ramsløg1 håndfuld
- Hasselnødder15 stk
- Revet parmesan30 g
- Olie3 spsk
- Citronsaft1 spsk
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- Rist imens hasselnødderne på en pande.
- Kom ramsløg, nødder og revet parmesan i en minihakker og blend.
- Kom olie i og smag til med citron, salt og peber.
- Steg svampene og kom den færdigkogte spaghetti over. Vend det hele med den ønskede mænge pesto.
Gem resten af pestoen i køleskabet – det er møg godt til stort set ALT!
Vidste du at du kan komme med Mad Kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:blog, forårsopskrift, hurtig aftensmad, hurtig mad, italiensk, italiensk mad, italiensk opskrift, mad opskrift, mad opskrifter, mad på 15 minutter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nem mad, nordisk, opskrift, opskrift med ramsløg, opskrift til foråret, opskrifter, ramsløg