Spidskåls spaghetti bolognese

Der er intet som en klassisk spaghetti bolognese! Men når man prøver at undgå kuldhydrater er spaghettien ikke det bedste. Derfor har jeg valgt at skifte den ud med spidskål i denne version. Du kan sagtens bruge squash eller gulerødder i stedet for.

IngredienserTil 6-8 person(er)

  • Løg2 stk
  • Gulerødderca. 4 stk
  • Bladselleri4-6 stænger
  • Bacontern2 pakker
  • Tomatpuré1 stor dåse
  • Hakket oksekød1,5 kg
  • Rødvin4 dl
  • Flåede tomater4 dåser
  • Tørret oregano2 spsk
  • Balsamico2 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Snit løg, gulerødder og løg fint, samtidig med at baconen steges sprødt i en stor gryde.
  2. Kom tomatpuréen ned til baconen og lad det stege lidt med. Tilsæt herefter oksekødet og steg det godt igennem.
  3. Tilsæt rødvin og lad det koge ind før du tilsætter de flåede tomater.
  4. Tilsæt krydderier og balsamico.
  5. Lad det simre i minimum 1 time og smag til med salt og peber.
  6. Server med fintsnittet spidskål eller squash.
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

  1. Hejsa

    Jeg går ud fra, jeg også kan bruge hvidkål (som spaghetti) men forstår jeg det ret, når jeg ikke kan se, du giver grønsags- spaghettien et opkog??

    - Pia

    • Hej Pia

      Jeg tror sagtnes du kan bruge hvidkål. Du skal bare sørge for at skære det helt tyndt. Og ja det er korrekt. Når jeg har lavet den med spidskål og squash har jeg ikke givet det er opkog. Hvidkål er dog lidt “hårdere”, så måske vil den have godt af det. Håber det bliver rigtig godt. Og lad mig endelig vide om det fungerer med hvidkål.

      God lørdag herfra :)

      //Anja