Sommersalat – den grønne

Hvis du valgte at lave retterne fra sidste uges tema "Novruz", er jeg sikker på du er udmattet og har brug for noget der er let og mættende. Derfor har jeg valgt at lave en salat der fokuserer på de flotte grønne farver med en lille strefj af gule tomater, som giver en fantastisk smag til hele salaten. Sommersalaten er rigtig god som tilbehør til kødretter og grill.

IngredienserTil 3-4 personer person(er)

  • Asparges5-6 stk
  • Friske ærter100 g
  • Forårsløg2-3 stk
  • Tomat5-6 stk
  • Grøn chili3-4 stk
  • Salat blade5-6 blade

Fremgangsmåde

  1. Vask asparges og knæk dem i midten. Kom dem ned i kogende vand, hvor de får lov til at ligge i et par minutter. Køl dem ned og skær hver styk i 3-4 stykker.
  2. Skær grønne chili (dem der ikke er stærke og aflange, kan fåes i mellemøstlige butikker eller til tider i Rema), forårsløg, salat. Skær tomterne i både og pil bønnerne. Kom det hele ned i en skål og bland dem sammen.

Husk også at du kan følge med i vores månedlige nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil indeholde månedens tema, en lækker pdf med råvarer i sæson samt en juice opskrift lavet af disse. Derudover vil der være en masse anden inspiration som fx andre madblogs der er værd at følge, lækre spisesteder, eksklusive konkurrencer og give aways m.m. Tilmeld dig her

Tags:, , , ,

Kommentér 1 kommentarer

Dine oplysninger

  1. Pingback: Sommer og salat! | shøle b.