Mors sommergryde

Det her er en af min mors klassikere som ofte serveres for vores lille familie. Sommergryde er specielt blevet et hit hos min kære lillebror. Sommergryde betyder ikke den kun kan laves om sommeren. Den er nøjagtig ligeså velsmagende om vinteren, hvor den måske hører sig bedre til, fordi det er en lidt tung ret.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Bacon i tern500 g
  • Kartofler1 kg
  • Blomkål1 stk
  • Gulerødder1 kg
  • Persille1 bundt

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne renses og skæres i mundrette stykker.
  2. Steg baconen i en stor gryde til det er helt sprødstegt. Det er vigtigt for smagen, at man har tålmodighed til at vente til det er helt sprødt og ikke længere koger men steger.
  3. Kom kartofler, gulerøddder og blomkål i gryden og fyld op med vand, som er forkogt i en elkedel, til grøntsagerne næsten er dækket Lad det simre i ca. 10 minutter til grøntsagerne er møre.
  4. Kom hakket persille i gryden, rør rundt og server.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger