Snaps med vanilje og lakrids

Hjemmelavet snaps med vanilje og lakrids. Basis snapsen er en klar brøndum, men tilsat vanilie og lakrids.

Forberedelserne Til 18 person(er)

  • Vaniljestang1 stang
  • Lakridsrod10 g
  • Brøndum snaps½ flaske

Fremgangsmåde

  1. Snapsen hældes fra flasken over i en tæt beholder
  2. Vaniljestangen skæres op på midten, så man kan åbne den, skær den evt i mindre stykker så er den lidt nemmere at håndterer i beholderen
  3. Lakridsroden skæres i mindre stykker så lakridsen i midten bedre kan sive ud i snapsen
  4. Snapsen stilles væk i 3 uger - men den behøver ikke 3 uger eksakt, nu længere tid den står nu bedre blir den, - smagen blir mere ren.
  5. Vaniljen og lakridsen efterlader snapsen lidt uklar, - så hvis man gerne vil ha en klar snaps så kan man lige filtrere den inden servering.
  6. Skal serveres tempereret, men ikke iskold
Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger