Hjemmelavet snaps med vanilje og lakrids. Basis snapsen er en klar brøndum, men tilsat vanilie og lakrids.

Forberedelserne Til 18 person(er)
- Vaniljestang1 stang
- Lakridsrod10 g
- Brøndum snaps½ flaske
Fremgangsmåde
- Snapsen hældes fra flasken over i en tæt beholder
- Vaniljestangen skæres op på midten, så man kan åbne den, skær den evt i mindre stykker så er den lidt nemmere at håndterer i beholderen
- Lakridsroden skæres i mindre stykker så lakridsen i midten bedre kan sive ud i snapsen
- Snapsen stilles væk i 3 uger - men den behøver ikke 3 uger eksakt, nu længere tid den står nu bedre blir den, - smagen blir mere ren.
- Vaniljen og lakridsen efterlader snapsen lidt uklar, - så hvis man gerne vil ha en klar snaps så kan man lige filtrere den inden servering.
- Skal serveres tempereret, men ikke iskold