Snaps med Honning

Hjemmelavet snaps med honning. Bunden er en klar brøndum - tilsat honning. Honningen overtager fuldstændig snapsen, hvilket gør den til en meget "let drikkelig" snaps - husk at virkningen stadig er den sammen som en normal snaps.

IngredienserTil 36 person(er)

  • Jacobsen - Dansk lyng honning250 g
  • Brøndum snaps1 flaske

Fremgangsmåde

  1. Honningen varmes op i en gryde ved meget svag varme
  2. Snapsen helles over honningen - og de 2 blandes.
    Det tager lidt længere tid end man lige regner med når man holder varmen meget svag
  3. Når honning og snaps begge er blevet flydende, hældes væsken i en beholder
  4. Selvom honningen er opløst i snapsen, så kommer der stadig bundfald. Derfor skal den vendes i beholderen en gang om dagen.
  5. Nu længere den får lov at ligge nu bedre, - men eftersom honningen allerede er opløst i snapsen kan den snildt drikkes selv efter er par dage

Hvis man er til klar snaps kan man med fordel filtrere snapsen over et kaffefilter.

Tags:, , , , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

  1. Maria Cristina Svar

    Skal den i køleskabet eller stå et mørkt sted, Hvis snapsen skal trække over et stykke tid?

    • Hej Maria Christina,
      Den skal stå et mørkt sted :) Håber den bliver god!