Hjemmelavet snaps med honning. Bunden er en klar brøndum - tilsat honning. Honningen overtager fuldstændig snapsen, hvilket gør den til en meget "let drikkelig" snaps - husk at virkningen stadig er den sammen som en normal snaps.

IngredienserTil 36 person(er)
- Jacobsen - Dansk lyng honning250 g
- Brøndum snaps1 flaske
Fremgangsmåde
- Honningen varmes op i en gryde ved meget svag varme
- Snapsen helles over honningen - og de 2 blandes.
Det tager lidt længere tid end man lige regner med når man holder varmen meget svag - Når honning og snaps begge er blevet flydende, hældes væsken i en beholder
- Selvom honningen er opløst i snapsen, så kommer der stadig bundfald. Derfor skal den vendes i beholderen en gang om dagen.
- Nu længere den får lov at ligge nu bedre, - men eftersom honningen allerede er opløst i snapsen kan den snildt drikkes selv efter er par dage
Hvis man er til klar snaps kan man med fordel filtrere snapsen over et kaffefilter.
Tags:hjemmelavet snaps, honningsnaps, julefrokostideer, julens snaps, julesnaps, snaps, snaps med honning, snaps til julefrokost
Skal den i køleskabet eller stå et mørkt sted, Hvis snapsen skal trække over et stykke tid?
Hej Maria Christina,
Håber den bliver god!
Den skal stå et mørkt sted