Skyrsmoothie med hindbær og æblemost

For et par dage siden snakkede jeg morgenmad med mine nye kollegaer hos Zenji. Mange af os har det på samme måde når vi spiser morgenmad - det vokser i munden og man får kvalme efter et par bidder. Camilla kom så med et forslag jeg tog til mig. En skyrsmoothie! Jeg kan godt synes, at skyr også bliver kvalmende om morgenen, men fordi den her bliver fortyndet med æblemost og blandet med hindbær, glider den ned som en leg. I skylder jer selv at prøve den og tak til Camilla :)

IngredienserTil 1-2 person(er)

  • Frosne hindbær2 dl
  • Ufiltreret æblemost2 dl
  • Skyr1 dl
  • Banan1 stk

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til en glat smoothie og drik. Portionen giver 2 små glas eller 1 stort.

Håber opskriften kan inspire til en bedre morgenmad uden kvalme.

Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger