Semidried tomater

Soltørrede tomater er virkelig gode, men jeg er nu mere til dem der er semi-tørrede.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Tomater (cherry eller små blomme tomater)200 g
  • Hvidløg2 fed
  • Krydderurter efter eget ønske
  • Olie
  • Salt og peber
  • Evt. sukker

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 100 grader.
  2. Del tomaterne i to og vend dem i olie, salt og peber.
  3. Skær hvidløgene i skiver og find urterne frem.
  4. Fordel tomaterne på en bradepande med bagepapir og kom en skive hvidløg og lidt krydderier på toppen af dem. Ønskes der nogle lidt sødere tomater kan du strø dem forsigtigt med en smule sukker.
  5. Ellers skal herligheden bare i ovnen og tørre i ca. 3 timer.
  6. Lad tomaterne køle af og kom dem i skoldede glas og fyld op med olie.

De kan holde sig i flere uger… Så længe får de dog ikke lov til at leve herhjemme. :)

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger