Saltimbocca & Risotto Milanese

I denne romerske ret er det faktisk risottoen der skal simre, men kødet tager også smag og "simrer" men man indkoger hvidvinen.

SaltimboccaTil 2 person(er)

  • Parma skinke1 pakke
  • Kalvesnitzler2 stk
  • Salvieblade8 stk
  • Hvidvin1 dl
  • Smør30 g
  • Salt & Peber1 nip
  • Træ tandstikker / spyd4 stk

Risotto MilaneseTil 2 person(er)

  • Risotto ris1,5 dl
  • Parmasan ost40-50 g
  • Hønse eller oksebouillon 1/2 l
  • Smørca. 30 g
  • Salt & Peber

Fremgangsmåde

  1. Risotto: ( start med denne først, tager ca. 25-30 min. )

    Smelt smør og tilsæt vin og ris.
    Steg sammen i 30-60 sek. ca.
    Dæk risene med lidt boullion og kog ind, indtil væsken er fordampet.
    Tilsæt atter boullion og gentag processen til risene er al dente.
    Tilsæt til endelig parmasan og lad retten samle sig.
  2. Kød: ( ca 15 min)

    Læg parmaskinken ovenpå kalveschnitzlerne og top med salvieblade.
    Fæstn det sammen med et spyd eller en tandstik.
    Smelt smør i panden og steg schnitzlerne gylne op begge side.
    Tilsæt hvidvin, kog ind og smag til med salt.
  3. Nu kan der serveres :)
Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger