Salat med sweet potatoes og rødbeder

IngredienserTil 2-4 person(er)

  • Sweet potatoes2 stk
  • Blandede salatblade (napolitana)1 pakke
  • Rødbede (rå)1 stk
  • Parmesan
  • Pinjekerner½ pakke
  • Olivenolie
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at skrælle de søde kartofler (sweet potatoes) og skær dem dernæst i ca. 1 cm tykke skiver. Put dem på en tallerken der kan tåle at komme i mikroovnen. Dryp dem med olivenolie og krydder dem med salt. Bag dem i mikroovnen i ca. 10-15 min ved højeste watt. De skal være rimelig bløde, men det gør ikke noget hvis der er en anelse bid i.
  2. Skyl den grønne salat og fordel den på et fad.
  3. Skræl rødbeden og skær i papirtynde skiver, eller brug en kartoffelskræller. Fordel rødbedeskiverne på salaten.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er let ristede. Lad dem køle af.
  5. Fordel de afkølede søde kartofler på salaten, sammen med de afkølede pinjekerner. Dryp lidt olivenolie over salaten, samt lidt salt og peber. Riv til sidst, med en kartoffelskræller, den ønskede mængde parmesan udover salaten.
  6. Spis salaten som tilbehør til en af dine yndlingsretter. Jeg lavede den til kalve rib-eye, med rodfrugte fritter og rødvinssauce. Det var et hit :)
Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger