Salat med granatæble og soyaristede mandler

Jeg elsker at mikse både frugt og grønt i en salat. Her er min hidtil ynglingssalat. NAMMI!

IngredienserTil 4 person(er)

  • Romaine salathoved1 stk
  • Æbler, uden kernehus og skåret i tern4 stk
  • Kerner fra granatæble1 stk
  • Mandler100 g
  • Soyaca 2 spsk
  • Olie2 spsk
  • Æbleeddike2 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rist mandlerne sprøde på en tør pande - de skal stadig have deres hinde på.
  2. Tilsæt soya og lad den riste med et minut eller to. Tag dem af og lade dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  3. Riv eller skær salaten i grove stykker og bland den æblerne.
  4. Massér granatæblet og skær det over på midten. Bræk det i stykker og løsn de små lækre røde kerner, og kom dem i salaten.
  5. Pisk olie, eddike, salt og peber sammen og hæld det over salaten.
  6. Hak mandlerne og drys med dem til sidst. Slut prut finale!

Husk også at du kan følge med i vores månedlige nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil indeholde månedens tema, en lækker pdf med råvarer i sæson samt en juice opskrift lavet af disse. Derudover vil der være en masse anden inspiration som fx andre madblogs der er værd at følge, lækre spisesteder, eksklusive konkurrencer og give aways m.m. Tilmeld dig her

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

  1. mary hermansen Svar

    afprøver først opskriften i aften

    • Spændende! Håber du bliver lige så meget fan af den som jeg selv er. :) Lad mig endelig vide hvad du synes om den.