Råvarer i sæson i juli

Nu skriver kalenderen juli, og heldigvis har sommeren ind til videre behandlet os ret godt. Du har sikkert nydt den i fulde drag ligesom os.

I denne måned vil vi forsøge at inspirere til picnic i det fri. Smide sandalerne, nyde græsset mellem tæerne og solen i ansigtet. Og så selvfølgelig bruge de råvarer som er i sæson i juli.

Råvarer i sæson i juni

Findes der noget bedre end at slå armene ud og byde sommeren velkommen? Nej! Juni, du har i den grad været savnet og vi kan ikke vente med at nyde dig.

Findes der så den perfekte opskrift på en fabelagtig juni måned? Sikkert ikke, men vi vil forsøge at inspirere dig til hvilke lækre råvarer der er i sæson i juni. Fremover vil vi nemlig hver den første i måneden give dig et lækkert billede, en pdf med råvarer i sæson samt månedens uundgåelige frugt eller grøntsag. Tanken er at alt sammen skal kan bidrage til din kreativitet i køkkenet.

Som i kan se herunder forsøger vi i ét billede at fange stemningen i juni måned. Det er en svær disciplin vi har kastet os ud i, så fortæl os gerne hvad der er indbegrebet af din juni måned?