Super lækkert og sprødt rugbrød med parma, hytteost og fersken. Emminent til en luksus frokost eller en lille appetitvækker før grilmaden.

IngredienserTil 1 person(er)
- Groft rugbrød1 skive
- Parmaskinke2 skiver
- Hytteost 4 tsk
- Nektarin eller fersken1/2 stk
- Basilikum5-6 blade
Fremgangsmåde
- Rist rugbrødet i en brødrister så det bliver helt sprødt.
- Kom skinken på brødet.
- Så hytteost.
- Så nektarin eller fersken.
- Så finkhakket basilikum. Mums filibaba!!
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:appetitvæker, appetizer, blog, fersken, forret, frokost, hurtig forret, hytteost, lækker forret, lækker frokost, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nektarin, nem forret, opskrift, opskrifter, parmaskinke, rugbrød, tapas, tapas madder