Rugbrød med parma, hytteost og nektarin

Super lækkert og sprødt rugbrød med parma, hytteost og fersken. Emminent til en luksus frokost eller en lille appetitvækker før grilmaden.

IngredienserTil 1 person(er)

  • Groft rugbrød1 skive
  • Parmaskinke2 skiver
  • Hytteost 4 tsk
  • Nektarin eller fersken1/2 stk
  • Basilikum5-6 blade

Fremgangsmåde

  1. Rist rugbrødet i en brødrister så det bliver helt sprødt.
  2. Kom skinken på brødet.
  3. Så hytteost.
  4. Så nektarin eller fersken.
  5. Så finkhakket basilikum. Mums filibaba!!

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger