Rødbedepesto

Smuk pink rødbedepesto som kan nydes til et godt stykke brød, i en sandwich eller som dyppelse til aftensmaden. Lige meget hvad du vælger kan det ikke gå galt.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Rødbeder200 g
  • Olie2 spsk
  • Balsamico1 1/2 spsk
  • Citronsaft1 spsk
  • Saltede cashewnødder3 spsk
  • Parmesan40 g
  • Persille2 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl og skær rødbederne i tern.
  3. Kom dem i et ildfast fad og bag dem sammen med 1 spsk olie og 1 spsk. balsamico i 30 minutter i den forvarmede ovn.
  4. Lad rødbederne køle af mens du gør de resterende ingredienser klar og kommer dem i en minihakker.
  5. Kom de afkølede rødbeder i minihakkeren og blend til det hele er en samlet masse. Tilsæt mere olie hvis du ønsker det. Rødbeders vådhed er forskellig så det kan sagtens være der skal mere væde til.
  6. Smag til med salt og peber og stil det på køl.

Vidste du at du kan komme med Mad Kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger