Rejesalat i kålwrap

Nem og lækker rejesalat med skyr, dijonsennep og persille svøbt i sprød spidskål. Perfekt til frokost eller et mellemmåltid.

IngredienserTil 2 person(er)

  • Rejer150 g
  • Skyr1 1/2 dl
  • Dijonsennep1 tsk
  • Persille1 håndfuld
  • Salt og peber
  • Spidskål4 blade

Fremgangsmåde

  1. Tø rejerne op og bland skyr, sennep og hakket persille i en skål.
  2. Miks rejerne med skyren og smag til med salt og peber.
  3. Brug ikke de yderste lag af spidskålen, men laget lige efter. De er store og der skulle gerne være plads til et par spiseskefulde rejesalat. Fjern evt. stokken fra kålen, som godt kan være lidt sej. Pak den derefter ind som en wrap og nyd med største fornøjelse :)
Tags:, , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger