Rejecocktail i glas

Jeg er virkelig fan af mine små nye glas. De er perfekte til picnic fordi de er nemme at transportere og portionsanrette. Glassene er fyldt med hvidløgsrejer, mango, avocado, salat, agurk og en skive citron. Lækre ingredienser der giver en anderledes rejecocktail.

IngredienserTil 2 person(er)

  • Salat1 håndfuld
  • Mango1/2 stk
  • Avocado1/2 stk
  • Tigerejer8 stk
  • Olie2 spsk
  • Hvidløg1 stk
  • Agurkca. 7 cm
  • Citron1/4 stk

Fremgangsmåde

  1. Fjern rejernes skal og tarm, og mariner dem i lidt olie og finthakket hvidløg - gerne til dagen efter og mindst et par timer.
  2. Varm en pande op så den er gloende hed. Steg rejerne kort og lad dem køle af.
  3. Skær alle de øvrige ingredienser i passende tern og opbyg din rejecocktail i dine serveringsglas. Min blev opbygget på følgende måde: Salat, mango, avocado, rejer, agurk og en skive citron. Kan din rejecocktail ikke leve uden den klassiske thousand island dressing, kan den medbringes i picnickurven og kommes på lidt før servering.
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

    • Ejjj hvor lækkert. Er glad for I synes det smagte godt. Og WOW nogle smukke glas! Dem må jeg se om jeg kan få fingrene i :)