Super velsmagende og lækker RawFood chokokage.

BundTil person(er)
- nødder1,5 dl
- ren kakao0,75 dl
- kokosolie1,5 spsk
- salt knivspids
FyldTil person(er)
- Dadler, friske og stenløse30 ca. stk
- Ren kakao1 dl
- Kokosolie2 spsk
- Vaniljesmag til
- Saltsmag til
- Saft fra en halv appelsin
Fremgangsmåde
- Bund:
Hak nødderne groft og bland med de øvrige ingredienser. Jeg plejer at varme kokosolien så den er flydende, jeg synes nemlig det er nemmere at lave bunden på denne måde.
Hæld bunden i en form, f.eks. springform med bagepapir i bunden, på en tallerken med bagepapir på eller hvilken som helst anden form du gerne vil bruge.
Stil på køl. - Fyld:
Blend dadlerne sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med vanilje og salt.
Når bunden er fast, smør da fyldet på og stil på køl i et par timer.
Serveres som den er, eller f.eks. med friske bær.
Vidste du at du kan komme med Mad Kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:blog, chokolade, chokoladekage, chokoladekage uden gluten, chokoladekage uden mel, hurtig chokoladekage, kage opskrift, kage opskrifter, kageopskrift, kageopskrifter, lækker chokoladekage, madblog, madblogs, madopskrifter, nem chokoladekage, nem kage, raw, rawfood, rawfood opskrift, rawfood opskrifter