Rabarberkylling

Når jeg tænker på rabarber, tænker jeg oftest søde sager, men hvad gør man hvis man ikke har lyst til at lave noget sødt? Min svigermor kom med rabarber fra hendes køkkenhave forleden og jeg gik i tænkeboks over hvordan jeg kunne bruge dem til en hovedret. Denne opskrift er med til at give alle dine sanser en tur. Du finder den søde, syrlig, stærke og saltet smag i én! God fornøjelse...

IngredienserTil 2 personer person(er)

  • Kyllingbryst2 stk
  • Rabarber4-5 stænger
  • Purløg1 håndfuld
  • Madfløde250 g
  • Sambal Oelek1 tsk
  • Honning1 spsk

Fremgangsmåde

  1. Rør fløde, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen.
  2. Rens kyllingefileterne, del hver filet i 3 og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun dem ca. 2 min hver side. Kom dem i en ovnfast fad. Drys kyllingestykkerne med purløg og rabarber og hæld flødeblandingen over.
    Steg rabarberkyllingen midt i ovnen ved 225 grader i 10-15 min.
  3. Denne ret passer godt med ris.

Husk at alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev inden d. 10. juni kl. 12 er med i konkurrencen om fire dekorative cafetallerkner. Se meget mere her!

Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger