Rabarber- og jordbærgrød

Sindssyg lækker rabarbergrød med jordbær. Nem at lave og meget nem at spise ;)

Til 5-6 person(er)

  • Rabarberca. 1 kg
  • Jordbærca. 600 g
  • Honningca. 150 g
  • Æblejuice/Æblemost0,5 dl
  • Vaniljestænger2 stk
  • Nøddeknasefter behov
  • Kokosfløde/Soyafløde/Flødeefter behov

Fremgangsmåde

  1. Rens rabarberne, skær i små tern, smid op i en stor gryde.
  2. Tilsæt jordbær (friske eller frosne).
  3. Halver vaniljestængerne og smid op i gryden sammen med det andet.
  4. Tilsæt æblejuice og honning.
  5. Bring det hele i kog, og skru så ned på svag varme, sæt låg på gryden og lad det stå og simre indtil rabarberen er blød, rør rundt engang imellem.
  6. Tag gryden af varmen, fisk vaniljestængerne op og blend det hele godt sammen.
  7. Skrab vaniljestængerne 'rene' for vaniljekorn med en teske og tilsæt vaniljekornene i grøden.
  8. Lad køle helt af inden du serverer grøden.

foto 2 (7)

Jeg har serveret min grød med nøddeknas og soyafløde.

Jeg blev inspireret af opskriften her.

Andre opskrifter på grød:

Chiagrød med mandelmælk

Chiagrød med chokolade

Quinoagrød

Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger