Rabarber-jordbærmarmelade med ingefær

Fantastik lækker opskrift på rabarber-jordbærmarmelade med ingefær og citron. Den smager himmelsk og kombinationen af det søde og sure fungerer perfekt!

Ingredienser til 1 literTil 2 person(er)

  • Rabarber400 g
  • Jordbær400 g
  • Sukker400 g
  • Citronsaft2 spsk
  • Citronskal1/2 stk
  • Frisk ingefær10 g
  • Melatin1 tsk
  • Sukker2 tsk

Fremgangsmåde

  1. Rens bær og rabarber grundigt og skær alt ud i grove chunks.
  2. Kog det igennem i 20 minutter ved svag varme.
  3. Tilsæt sukker, fint hakket ingefær, citronsaft og fintravet citronskal og kog videre i 10 minutter.
  4. Tag gryden af varmen og bland melatin og med to tsk. sukker. Drys det over marmeladen mens der røres grundigt.
  5. Marmeladen kommes på to skoldede glas og sættes på køl til dagen efter hvor den er klar til at nydes på lækkert brød eller i pandekager.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger