Pulled lamb, beef, pork eller hvilket som helst andet dyr, er rasende populært i øjeblikket. Derfor er her en opskrift på pulled lamb med granatæble glase serveret i en wrap.

Til lammetTil 6 person(er)
- Hvidløg4 fed
- Kanel2 tsk
- Spidskommen2 tsk
- Oregano1 spsk
- Salt1 tsk
- Øko citron1 stk
- Lammekølle ca. 1 ½ - 2 kg
- Rødløg2 stk
- Granatæblejuice1 l
- Honning2 spsk
DressingTil 6 person(er)
- Yogurt naturel250 g
- Granatæble 1 stk
- Mynte1 håndfuld
- Salt og peber
AndetTil 6 person(er)
- Wrapsca. 12 stk
Fremgangsmåde
- 1 døgn før: Kom hvidløg, kanel, spidskommen, oregano, salt, citronsaft og skal i en blender. Blend det til en ensartet pasta og gnid lammekøllen med det. Kom den i et ildfast fad og stil det på køl med sølvpapir over til dagen efter.
- En time før lammekøllen skal i ovnen tages den ud af køleskabet.
- Tænd ovnen på 160 grader.
- Snit løgene i kvarte og fordel dem i fadet sammen med granatæblejuicen.
- Sæt det i ovnen med sølvpapir over i 4 timer.
- Når lammet har været i ovnen 4 timer hældes lam/granatæblejuicen forsigtigt op i en stegepande sammen med to spiseskeer honning.
- Sku ovnen op på 220 grader og sæt lammet tilbage i ovnen med folie over. Imens reduceres am/granatæblejuicen på panden ved høj varme. Det kan tage op til ½ time til tre kvarter. Det bliver med lidt tålmodighed til en tyk sirup, som derefter hældes over lammet.
- Lammet kommes tilbage i ovnen uden folie og bliver glaseret i den lækre sirup.
- Imens mikses ingredienserne til yogurten og smages til med salt og peber.
- Når lammet er færdigt kan det med to gafler trækkes fra hinanden, placeres i en wrap sammen med de glaserede løg og granatæble mynte yogurten. MUMS!