Pulled Chicken

Pulled chicken, eller trukket kylling, smager simpelthen så godt at du ikke kan lade være med at spise op. Og det gøre det absolut ikke værre, at det er super nemt at tilberede!

IngredienserTil 4 person(er)

  • Kyllingfilet1 kg
  • Tomatpureé1 stor dåse
  • Olivenolie2 dl
  • Stærk karry1 spsk
  • Cayenne peber1 spsk
  • Stødt koriander1 spsk
  • Paprika1 spsk
  • Salt1 spsk
  • Peber1 spsk
  • Fond (kylling, okse el. grønsags)0,25 dl

Fremgangsmåde

  1. Bland olie, tomatpuré og krydderier sammen.
  2. Hæld marinaden over kyllingen og lad kyllingen marinere i et par timer i køleskabet - gerne natten over.
  3. Sæt kyllingen i din stegeso, hæld fonden over og læg låg på.
    Hvis ikke du har en stegeso, kan du bruge et ildfast fad med stanniol over.
  4. Placer din stegeso i midten af den kolde ovn, og tænd for ovnen på 150 grader.
    Det er vigtigt at din ovn er kold når du sætter stegesoen ind, ellers kan stegesoen knække.
  5. Bag kyllingen i ca. 3 timer.
  6. Tag stegesoen forsigtigt ud af ovnen, og fisk fileterne op - nu er kyllingen så mør at du kan trække kødet fra hinanden med to gafler.
  7. Hæld lidt af 'sovsen' fra stegesoen over kyllingekødet inden du server.

Det er ligeså nemt at lave pulled chicken, som det er at lave pulled beef eller pulled lam.

Jeg serverer min pulled chicken med bønnefritter og riiigelig bearnaise – YUM!

Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger