Portobellosvampe med mozzarella, tomat og basilikum

Disse portobellosvampe fungerer super godt som tilbehør til en grillet og saftig bøf. Nemt at lave og så smager det fantastisk.

IngredienserTil 5 person(er)

  • Portobellosvampe5 stk
  • Stor tomat 2 stk
  • Mozzarella125 g
  • Basilikum1 håndfuld
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rens svampene forsigtigt (husk at fjerne stokken i midten) og pensl dem med lidt olie.
  3. Bag dem i et ildfast fad med den flade side opad i ca. 7-10 minutter. Vend dem herefter og bag videre i 3-5 minutter. De skal stadig være lidt faste.
  4. Tag dem ud af ovnen og placer en skive mozzarella og en skive tomat på den flade side. Bag igen i 3 minutter.
  5. Tag dem ud af ovnen og pynt med finthakket basilikum. Krydr med salt og peber og server.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger