Pizza med kantareller, pancetta og cheddar

Super lækker pizza med kantareller, panchetta og cheddar. Pancetta - den italienske bacon giver et skønt modspil til årstidens kantareller.

PizzadejTil 2 person(er)

  • Gær10 g
  • Sukker1 tsk
  • Salt1 tsk
  • Durumhvedemel100 g
  • Tipo OO mel250 g
  • Vand (eller til dejen samles sig pænt) ca. 2 dl
  • Olie2 spsk

Kantarel garnitureTil 2 person(er)

  • Kantareller150 g
  • Smør15 g
  • Hvidløg1 fed
  • Tomat1 stk

Kød & ostTil 2 person(er)

  • Pancetta100 g
  • Mozzerella100 g
  • Cheddar50 g

SauceTil 2 person(er)

  • Hakkede tomater1 dåse
  • Frisk basilikum1 håndfuld
  • Olie
  • Sukker
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Dejen æltes og ryger i køleskab en time.
  2. Svampe steges med hvidløg og tomat i smør i 10 min.
  3. Ingredienser til sauce blendes.
  4. Forbag pizzabunden 5 min ved 270 grader nederst i ovnen.
  5. Ud med bund, og dæk med sauce, ost, garniture og kød.
  6. Bag færdig i 8-10 min .

Se andre pizzaopskrifter her:
Fuldkornspizza med hytteost, rucola og røget laks
Sprød fuldkornspizza
Paleo pizza
Proteinpizza med “Spicy meatballs”
Spinatpizza
Bacon Pizza
Blomkålspizza med chorizo
Trøffelpizza
Frokost calzone

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger