Pesto risotto med porrer, gulerødder og bacon

Super lækker pesto risotto med crunchy gulerødder og bacon. Smager fantastisk med med et stykke kylling eller fisk.

IngredienserTil 3-4 person(er)

  • Porrer1 stk
  • Løg1 stk
  • Hvidløg2 fed
  • Gulerødder2 stk
  • Smør1 klat
  • Risotto ris300 g
  • Hvidvin2 dl
  • Grønsagsbouillon1 l
  • Grøn pesto2 tsk
  • Salt og peber
  • Bacon200 g
  • Parmesan

Fremgangsmåde

  1. Snit porrer, løg, hvidløg og gulerødder fint.
  2. Svits porrer, løg og hvidløg i lidt smør i et par minutter.
  3. Lad risene svitse med og kom hvidvinen på. Lad det fordampe før du kommer spæder op med bouillon lidt efter lidt. Risene skal nå at absorbere væden før du tilsætter mere.
  4. I mens steges baconen sprød på en anden pande og lægges på køkkenrulle.
  5. Risottoen skal have ca. 25-30 minutter. Når der er 5-7 minutter tilbage tilsættes gulerødderne så de stadig har bid når retten er færdig.
  6. Smag til med salt og peber. Sluk for varmen og vend pestoen i.
  7. Server med ristet bacon og revet parmesan.
Tags:, , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger