Pebermynteis med kiks og chokolade

Jeg er fan af is som ikke kræver en ismaskine. Is som er hjemmerørte synes jeg ofte bliver en smule krystallieret. Men ikke denne såkaldte pebermynteis med kiks og chokolade. Prøv den - den sidder lige i skabet.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Sukker1 dl
  • Pasteuriserede æggeblommer2 1/2 bæger
  • Piskefløde5 dl
  • Vanilje1 stang
  • Remi mint chokolade100 g

Fremgangsmåde

  1. Pisk sukker, kornene fra en vaniljestang og æggeblommer hvidt, let og luftigt.
  2. Hak Remi mint chokoladen i mindre stykker og kom dem i æggemassen.
  3. Pisk fløden let stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
  4. Isen kommes i fryseren. Husk at røre i isen jævnligt, da æg og mint chokoladen ellers falder til bunds. Jeg rørte i den to gange over to timer og lod den derefter stå på frys til dagen efter.
  5. Så er der is som ikke krystalliserer :)
Tags:, , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

    • Hov – beklager det ikke er kommet med. Det var en smutter. Der skal 2 1/2 bæger pasteuriserede æggeblommer i.