Peberfrugt pesto med mandler

En lækker - og forholdsvis nem - pesto/sauce, som både kan bruges til pasta, brød, kød mv.

IngredienserTil 1-2 person(er)

  • Peberfrugt (rød og grøn)2 stk
  • Olivenolie2 spsk
  • Hvidløg1 fed
  • Mandler50 g
  • Paprika krydderi½ tsk
  • Kirsebæreddike (eller lign)2 spsk
  • Vand1½ dl
  • Chilimix pulver
  • Salt & Peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl peberfrugterne og skær dem ud i mindre tern. Put dem i en gryde sammen med olivenolie og steg dem i ca. 5 min.
  2. Tilføj hvidløg, mandler og paprika. Steg sammen i ca. 1 minut.
  3. Hæld vand og kirsebæreddike i gryden og lad det simre i 10 min ved svag varme.
  4. Blend det hele sammen og krydder med salt, peber og chili.
  5. Servér den var sammen med pasta, eller stil den på køl i et glas med låg. Den kan holde sig ca. 2-3 dage i køleskab.
Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger