En lækker - og forholdsvis nem - pesto/sauce, som både kan bruges til pasta, brød, kød mv.

IngredienserTil 1-2 person(er)
- Peberfrugt (rød og grøn)2 stk
- Olivenolie2 spsk
- Hvidløg1 fed
- Mandler50 g
- Paprika krydderi½ tsk
- Kirsebæreddike (eller lign)2 spsk
- Vand1½ dl
- Chilimix pulver
- Salt & Peber
Fremgangsmåde
- Skyl peberfrugterne og skær dem ud i mindre tern. Put dem i en gryde sammen med olivenolie og steg dem i ca. 5 min.
- Tilføj hvidløg, mandler og paprika. Steg sammen i ca. 1 minut.
- Hæld vand og kirsebæreddike i gryden og lad det simre i 10 min ved svag varme.
- Blend det hele sammen og krydder med salt, peber og chili.
- Servér den var sammen med pasta, eller stil den på køl i et glas med låg. Den kan holde sig ca. 2-3 dage i køleskab.