En lækker hverdagsret , hvor man kan inddrage sine rester af grøntsager, da den stærke pølse og hvidløget booster smagen i alt hvad de kommer i nærheden af ;)

PastaTil 2 person(er)
- Linguine eller Spaghetti
"Sauce"Til 2 person(er)
- Chorizo Picante150 g
- Courgettte1 stk
- Løg1/2 stk
- Hvidløg2 fed
- Olivenolieca 3 spsk
- Oregano1 tsk
- Paprika1 tsk
- Salt og PeberSmag til
- Mozzerella1 stk
Fremgangsmåde
- Skær din Chorizo i mundrette skiver og steg den sprød i olie på en varm pande.
- Tilsæt løg + hvidløg og steg gyldent.
- Tilsæt øvrige ingredienser (undtagen Mozzerella) og steg til courgette afgiver lidt væske.
- Afslut med vende fyldet sammen med pastaen. Mozzerellaen skæres i stykker og smeltes let sammen med retten inden servering.
Man kan som sagt bruge alle slags grøntsager – hvad man nu lige har liggende
En super måde at få grøntsags rester af vejen på!
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:blog, chorizo, chorizopølse, italiensk, madblog, madblogs, madopskrifter, pasta, Pasta Picante, Picante