Pasta Picante

En lækker hverdagsret , hvor man kan inddrage sine rester af grøntsager, da den stærke pølse og hvidløget booster smagen i alt hvad de kommer i nærheden af ;)

PastaTil 2 person(er)

  • Linguine eller Spaghetti

"Sauce"Til 2 person(er)

  • Chorizo Picante150 g
  • Courgettte1 stk
  • Løg1/2 stk
  • Hvidløg2 fed
  • Olivenolieca 3 spsk
  • Oregano1 tsk
  • Paprika1 tsk
  • Salt og PeberSmag til
  • Mozzerella1 stk

Fremgangsmåde

  1. Skær din Chorizo i mundrette skiver og steg den sprød i olie på en varm pande.
  2. Tilsæt løg + hvidløg og steg gyldent.
  3. Tilsæt øvrige ingredienser (undtagen Mozzerella) og steg til courgette afgiver lidt væske.
  4. Afslut med vende fyldet sammen med pastaen. Mozzerellaen skæres i stykker og smeltes let sammen med retten inden servering.

Man kan som sagt bruge alle slags grøntsager – hvad man nu lige har liggende :)
En super måde at få grøntsags rester af vejen på!

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger