Påskeæg med skumfiduser

Måske en smule amerikansk men ikke desto mindre smager de godt og har smukke påske farver. En hyggelig lille beskæftigelse for en børnefamilie. De er helt klart til folk der godt kan lide søde sager - men hvem kan ikke det her i påsken? :)

Ingreienser til ca. 20 stkTil 20 person(er)

  • Mørk chokolade25 g
  • Nougat25 g
  • Mini skumfiduser20 stk
  • Marcipan300 g

PyntTil 20 person(er)

  • Mørk smelte chokolade100 g
  • Skumfiduser, klippet til krymmel5-10 stk

Fremgangsmåde

  1. Start med at smelte de 25 g. chokolade sammen med nougaten over et vandbad. Når det er smeltet tages skålen op af vandt og hver skumfidus vendes i massen. De stilles til tørre på et stykke bagepapir og sættes på køl en lille times tid, så de kan størkne.
  2. I mellemtiden gøres marcipanen klar. Den deles i 20 stykker (ca. 15 g. i hver) som rulles til kugler. Så mases der en finger ned i kuglen så der bliver plads til en mini-skumfidus. Når alt marcipanen er gjort klar placeres der en skumfidus i hver marcipanstykke, som efterfølgendes presses forsigtigt rundt om skumfidusen og formes til et æg.
  3. Til sidst vendes de i den smeltede mørke chokolade og toppes med miniskumfiduser der er klippet til minikrymmel. Der er en smule fedtet, men en hyggelig beskæftigelse.

    God påske alle sammen!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger