Påskeæg med knas

Her kommer lidt mere påske lir fra Mad Kollektivet. Her er en lækker opskrift på marcipanæg med små stykker af hasselnødder vendt i karamel og nougat.

Ingreienser til ca. 20 stkTil 20 person(er)

  • Marcipan300 g
  • Nougat25 g
  • Sukker25 g
  • Hasselnødder25 g

PyntTil 20 person(er)

  • Lys smelte chokolade100 g
  • Lidt finthakkede hasselnødder

Fremgangsmåde

  1. Rist først sukker og hasselnødder på panden til det er gyldent.
  2. Herefter smeltes nougaten med og blandes godt.
  3. Massen kommes på et stykke bagepapir og kommes på køl. Det har bedst af at køle helt af, så vent gerne en lille times tid med at hakke det til små knasende bidder.
  4. Masser dem ind i marcipanen og del den i 20 stykker (ca. 15 g. i hver).
  5. Herefter trilles de til æg og vendes i den smeltede chokolade.
  6. Pynt med helt finthakkede hasselnødder.
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger