Påskeæg med lakrids, cashewnødder og citron

Her kommer mine yndlings påskeæg. Der er så mange smage i dette æg, at det får fuglene til at synge. De må og skal prøves!

Ingreienser til ca. 20 stkTil 20 person(er)

  • Saltede og ristede cashewnødder50 g
  • Marcipan300 g
  • Skal af øko citron2 stk
  • Lakridspulver2 tsk

PyntTil 20 person(er)

  • Hvid chokolade100 g
  • Lakridspulver til drys1/2 tsk

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke cashewnødderne forholdsvist fint.
  2. Æld så alle ingredienserne rigtig godt sammen, så lakridsen fordeles i hele massen, og del den i 20 lige store dele (ca. 15 g. i hver).
  3. Rul dem til æg mens den hvide ckoloade smeltes i et vandbad.
  4. Dyp æggene i chokoladen og drys med lidt lakridspulver gennem en si.
  5. De stilles på køl til tørring et par timer og så er de klar til at blive serveret for gæsterne ved påskebordet.
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger