Parmaskinkeruller

Jeg er fan af små snacks. Derfor elsker jeg også disse parmasinkeruller som efter min mening er fyldt med alt det bedste. Lækker oliventapanade, sprøde pinjekerner, semidried tomater og rucola. Fantastisk til tapasbordet, brunch eller som en nem forret. Det er lidt en ret som er lavet på gefülen, så jeg beklager der ikke er mål på ingredienserne. Men det skulle være til at regne ud hvor meget man ca. skal bruge.

IngredienserTil person(er)

  • Parmaskinke
  • Oliventapanade
  • Pinjekerner
  • Semidried tomater
  • Rucola

Fremgangsmåde

  1. Smør et stykke parmaskinke med oliventapanade. I den ene ende placeres så pinjekerner, tomater og rucola.
  2. Rul den sammen ved at starte i enden med fyldet.
  3. That's it :)

Som inspiration til en oliventapanade kan jeg nævne denne her, som vi blandt andet har serveret til vores Restaurant Day i år 2013.

Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger