Paleois 2.0

En is som er sund! Det bliver ikke bedre.

IngredienserTil 2 person(er)

  • modne bananer (helst lidt brune)2 stk
  • øko æggeblommer2 stk
  • honning2 spsk
  • vanilje1 spsk

Fremgangsmåde

  1. FØRST... skal du fryse dine bananer. De skal være helt frosne før du kan bruge dem. Så frys dem gerne ned om morgnen hvis du skal bruge dem om aftenen.
  2. Tag så din foodprocessor og smid æggeblommerne deri sammen med honning og vanilje og blend. Blend indtil æggemassen er hvid-gullig og luftig.
  3. Når æggemassen er luftig, tilsæt da dine frosne bananer (som måske lige har fået lov til at stå i en 4-5 minutter så de ikke smadrer knivene i din maskine).
  4. Blend indtil din ægge-banan-masse er fuldstændig homogen og silkeblød at se på.
  5. Du kan servere din is nu, eller du kan tilsætte flere frosne frugter for at variere smagen.

Jeg har på billedet lavet en banan-blåbær-is med en smule citronsaft også. YUM!

Jeg spiser faktisk denne her til morgenmad! Og denne is smager dejligt med mine chokolademuffins.

Dette er version 2.0. Den første version jeg lavede var denne paleo bananis i hjemmelavet chokoladeskål.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger