Paleo Chocolate Pudding

Jeg er helt ellevild med den her chocolate pudding! Den rammer mit ømme jeg-elsker-chokolade-punkt, og jeg spiser altid op når jeg får den serveret! Jeg anbefaler, at du er på stenalderkost for at kunne nyde den her chocolate pudding. Hvis dine smagsløg er vant til snickers, taffel chips og cola - så er den desværre ikke noget for dig.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Friske dadler, uden sten10 stk
  • Moden banan1 stk
  • Mandler 50 g
  • Kokosmælk (helst øko)1 stk
  • Kakao5 spsk

Fremgangsmåde

  1. Du skal enten bruge en stavblender eller en foodprocessor til at lave den her pudding. Blend mandlerne så fint du kan, og tilsæt så resten og blend i fire-fem minutter.
  2. Hæld i serveringsskåle eller hvad du nu vil, og sæt på køl - det er bedst hvis det får lov til at stå i køleskabet natten over.

TIP: hvis du er lidt fræk, så kan du tilsætte 50 gr. smeltet 85% chokolade.

Du kan også undlade mandlerne, så har du en slags “choko-shake” :)

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger